DAGBOK

DAGBOK

Svamptider,träning

DagbokSkapad av pirjo mån, september 05, 2011 09:59:59

Sommaren har flytit förbi,första sommaren med Trolla .Vilken going hon är min lille Norska Troll unge,Söt som en socker bit,lung som en filpytta,simmar som en säl,bär saker som man skall,nyfiken till tusan,bryr sig inte om det smäller,slamrar,hissen rör sig,galler trappor är inget hindersmiley Men det bästa av allt är att hon är min,Lordis stora kärkek just nu.Lordi tar så väl hand om henne,det finns inga ord.

Lite apportering på skoj nivå,har vi försiktigt börjat med,att sitta still när Lordi hämtar från vatten,verkar falla naturligt.Igår bekantade vi med duva och en duva till.Intresset väcktes att snabbt ta den innan bästa kompis skulle hinna fram, lille Nisse är det roligaste kompisen att leka valplekar,det heter jaga varandra.NIsse är en going från kennel Mirax,som vi sägerMalin o jag att visst har vi BIV hundar.

Tränade även ett bra pass med Turbo,Lattjo i ett nytt skog,Vilken bra träning det blev med våra killar,Krvädes bra kondition och en del passivitets träning när en jobbade,Tack Malin för att du hade en hel flock med duvor med dig.

Förra veckan var vi på utställning i SSRK-Västras .Trolla sprang in med sina långa ben BIM placeringen.med mycket fin kritik.Hon är bara så fin.Men bästa va en positiv upplevelse med oss hem i ryggsäcken,hon visade sig med typiska flat attityd,glad,glad och glad.

Lordi-mannen fixade sin debut med det stora pojkarna super.Första gången ÖKL med trevlig kritik."Hane av utm.typ.gott huvud och uttryck.Lång hals.God kropp o benstomme.Tillräcklig vinklad fram o bak.God pälskvalite.Rör sig med goog drive "EXCELLENT .

Ha det Gött i svampskogen,här om dagen gick vi i fjället och trampade på vargspillning och rävskit.Gäller att ha ögon i nacken för vargen smyger bakom en,hoppas vi slipper träffa den.

smileypirjo


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Sanne ons, september 07, 2011 08:35:13

Usscchhh med vargspillning..... kanske låter det värre än det är men jeg tyckar att det är lite läskigt. Rävarna har vi ju gott om här och tyvärr också rävskap....Kanske jag skal ta fram bössen och skjuta den själva ha ha... nej tror inte det är någon bra idé. Många pussar från Miranen.

Från oss i Sorø